Nickelodeon Hotels & Resorts All Inclusive Riviera Maya

Playa del Carmen
Nickelodeon Hotels & Resorts All Inclusive Riviera Maya Genel
Nickelodeon Hotels & Resorts All Inclusive Riviera Maya Genel
Nickelodeon Hotels & Resorts All Inclusive Riviera Maya Genel
Nickelodeon Hotels & Resorts All Inclusive Riviera Maya Genel
Nickelodeon Hotels & Resorts All Inclusive Riviera Maya Öne Çıkan Resim
Image More +79 fotoğraf
Nickelodeon Hotels & Resorts All Inclusive Riviera Maya
Carretera Cancun Tulum Km 45 Riviera Maya , Playa del Carmen

Playa del Carmen bölgesindeki Nickelodeon Hotels & Resorts All Inclusive Riviera Maya misafirlere okyanus kıyısında, Playa Paraiso Golf Sahası ve Dr. Alfredo Barrera Marin Botanik Bahçesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Maroma Plajı ile 8,5 mi (13,7 km) ve Quinta Avenida ile 14,2 mi (22,9 km) mesafede.

Bu otel, her şey dâhil oteldir. Fiyatlara otelde sunulan yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içecekler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

GOOD BURGER™ yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 6 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Otelde misafirlere içecek servisi yapan 3 bar/dinlenme salonu veya 2 havuz barı mevcut.

Misafirler ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve Akıllı televizyonlar bulunan 280 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda Frette Italian çarşaf takımı vardır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo ve ayrı küvet ve duş ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Ücretsiz su parkı, 24 saat açık sağlık kulübü ve açık havuz gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için limuzin hizmeti, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Penthouse
Penthouse Swim-Up Oceanfront Queen Suite
Swim-Up
Swim-Up Oceanfront Pool Deck Level King Suite
Lair
Lair Suite
Pineapple
Pineapple Suite
Room
Penthouse Swim-Up Oceanfront King Suite
Room
Swim-Up Oceanfront King Suite
Room
Swim-Up Oceanfront Pool Deck Level Queen Suite
Room
Swim-Up Oceanfront Queen Suite
Room
Big Kahuna Suite

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x