Senses Riviera Maya by Artisan - Gourmet All Inclusive - Adults Only

Yucatan Yarımadası, Playa del Carmen
Senses Riviera Maya by Artisan - Gourmet All Inclusive - Adults Only Genel
Senses Riviera Maya by Artisan - Gourmet All Inclusive - Adults Only Öne Çıkan Resim
Senses Riviera Maya by Artisan - Gourmet All Inclusive - Adults Only Dış Mekan
Senses Riviera Maya by Artisan - Gourmet All Inclusive - Adults Only Dış Mekan
Senses Riviera Maya by Artisan - Gourmet All Inclusive - Adults Only Dış Mekan
Image More +37 fotoğraf
Senses Riviera Maya by Artisan - Gourmet All Inclusive - Adults Only
Carretera Chetumal-Cancún 307 Fracc. Playa Paraiso Yucatan Yarımadası, Playa del Carmen

Senses Riviera Maya by Artisan - Gourmet All Inclusive - Adults Only misafirlere Playa del Carmen bölgesinde, plaj yakınında, Maroma Plajı ve Cennet Plajı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı apart daire Quinta Avenida ile 14,8 mi (23,8 km) ve Playa del Carmen Main Beach ile 16,4 mi (26,3 km) mesafede.

Bu apart otel, her şey dâhil oteldir. Fiyatlara otelde sunulan yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içecekler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Amerika mutfağı alanında uzman olan Cavamar yemek servisi için ideal, bu apart dairede toplam 2 restoran var; isterseniz oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır.

38 klimalı odadan birisinde kalarak özel atlama havuzu ve kapalı özel spa küveti keyfi sürün. Özel mutfak ve içinde mikrodalga fırın ve espresso kahve makinesi. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 60-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo ve ayrı küvet ve duş ile jakuzi ve geniş duş başlıkları.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu apart dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve asansör mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Ocean
Ocean View Suite
Room
Honeymoon Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Okyanus Manzaralı
Room
Pool View Suite
Room
Ocean Front Suite

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x