Nhi Phi Hotel

Orta Vietnam, Loc Tho
Nhi Phi Hotel Genel
Nhi Phi Hotel Genel
Nhi Phi Hotel Öne Çıkan Resim
Nhi Phi Hotel Dış Mekan
Nhi Phi Hotel Dış Mekan
Image More +52 fotoğraf
Nhi Phi Hotel
10 Biet Thu St. Orta Vietnam, Loc Tho

Nhi Phi Hotel misafirlere Nha Trang merkezinde, Nha Trang Gece Pazarı ve Do Dien Khanh Galerisi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu spa olan otel Bai Dai Plajı ile 14 mi (22,6 km) ve Louisiane Fermentasyon Evi ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Otelin uluslar arası mutfak alanında uzman restoranı Atrium misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

90 odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirlerimiz için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Double Room
Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda
Room
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x