LegendSea Hotel

Orta Vietnam, Loc Tho
LegendSea Hotel Genel
LegendSea Hotel Genel
LegendSea Hotel Genel
LegendSea Hotel Öne Çıkan Resim
LegendSea Hotel Dış Mekan
Image More +76 fotoğraf
LegendSea Hotel
11 Biet Thu, Loc Tho Ward Orta Vietnam, Loc Tho

LegendSea Hotel misafirlere Nha Trang (Tran Phu Plajı) bölgesinde, Nha Trang Gece Pazarı ve 2 Nisan Meydanı ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Bai Dai Plajı ile 14 mi (22,6 km) ve Louisiane Fermentasyon Evi ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Marina yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

90 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için özel plajımız vardır. Ayrıca açık havuz ve sauna mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Premier
Premier Tek Büyük Yataklı Oda, Okyanus Manzaralı
Premier
Premier İki Ayrı Yataklı Oda, Okyanus Manzaralı
Junior
Junior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Luxury Oda, Şehir Manzaralı
Room
Luxury Oda, Okyanus Manzaralı (Club)
Room
Club Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x