Nha Trang Wonderland Hotel

Orta Vietnam, Nha Trang
Nha Trang Wonderland Hotel Genel
Nha Trang Wonderland Hotel Genel
Nha Trang Wonderland Hotel Öne Çıkan Resim
Nha Trang Wonderland Hotel Dış Mekan
Nha Trang Wonderland Hotel Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
Nha Trang Wonderland Hotel
Lot 10-11 Pham Van Dong Orta Vietnam, Nha Trang

Nha Trang bölgesindeki Nha Trang Wonderland Hotel misafirlere deniz kıyısında, Bai Duong Plajı ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Po Nagar Cham Kuleleri ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Bai Dai Plajı ile 17,8 mi (28,6 km) ve Husband Rock ile 1,4 mi (2,3 km) mesafede.

Otelin uluslar arası mutfak alanında uzman restoranı Wonderland Restaurant misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlere her gün 7.30 ve 9.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 61 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve otomatik satış makinesi sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Senior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x