Lenid Nha Trang Hotel

Orta Vietnam, Nha Trang
Lenid Nha Trang Hotel Öne Çıkan Resim
Lenid Nha Trang Hotel Dış Mekan
Lenid Nha Trang Hotel Dış Mekan
Lenid Nha Trang Hotel İç Mekan
Lenid Nha Trang Hotel Yerinde Yemek
Image More +25 fotoğraf
Lenid Nha Trang Hotel
Lo 3,4,5 Pham Van Dong Orta Vietnam, Nha Trang

Lenid Nha Trang Hotel misafirlere Nha Trang bölgesinde, plaj yakınında ve Bai Duong Plajı ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Bai Dai Plajı ile 17,6 mi (28,3 km) ve Husband Rock ile 1,4 mi (2,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor.

Misafirler için 103 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve kapalı havuz bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Oda, Dağ Manzaralı
Room
Deluxe Oda, Balkon, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x