King Town Grand Hotel & Wedding Center

Orta Vietnam, Nha Trang
King Town Grand Hotel & Wedding Center Genel
King Town Grand Hotel & Wedding Center Genel
King Town Grand Hotel & Wedding Center Genel
King Town Grand Hotel & Wedding Center Genel
King Town Grand Hotel & Wedding Center Öne Çıkan Resim
Image More +45 fotoğraf
King Town Grand Hotel & Wedding Center
Lot 5-6 Pham Van Dong Street, Vinh Hai Orta Vietnam, Nha Trang

King Town Grand Hotel & Wedding Center misafirlere Nha Trang bölgesinde, plaj yakınında ve Bai Duong Plajı ile yaya olarak 4 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Bai Dai Plajı ile 17,5 mi (28,2 km) ve Husband Rock ile 1,4 mi (2,2 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 108 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz, sauna ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Nha Trang bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 3229 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon, Deniz Manzaralı
Family
Family Süit, Balkon, Deniz Manzaralı
Deluxe
Deluxe Tek Kişilik Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Family Oda, Balkon, Deniz Manzaralı
Room
Süit, Balkon, Okyanus Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x