Nha Trang Beach Hotel

Orta Vietnam, Loc Tho
Nha Trang Beach Hotel Genel
Nha Trang Beach Hotel Öne Çıkan Resim
Nha Trang Beach Hotel Dış Mekan
Nha Trang Beach Hotel Dış Mekan
Nha Trang Beach Hotel Dış Mekan
Image More +28 fotoğraf
Nha Trang Beach Hotel
4 Tran Quang Khai St., Loc Tho Ward Orta Vietnam, Loc Tho

Nha Trang Beach Hotel misafirlere Nha Trang (Tran Phu Plajı) bölgesinde, Louisiane Fermentasyon Evi ile 4 dakika yürüyüş mesafesinde ve 2 Nisan Meydanı ile yaya olarak 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Bai Dai Plajı ile 13,7 mi (22 km) ve Tram Huong Kulesi ile 0,5 mi (0,9 km) mesafede.

Otelin Vietnam mutfağı alanında uzman restoranı Nha Trang misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut.

Misafirler için minibar olan 64 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için limuzin hizmeti, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimiz için tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir. ücretsiz otopark misafirlerimize hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Family
Family Tek Büyük Yataklı Oda, Kısmi Deniz Manzaralı (VIP)
Room
Premier Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Kısmi Deniz Manzarası (VIP)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x