Alana Nha Trang Beach Hotel

Orta Vietnam, Loc Tho
Alana Nha Trang Beach Hotel Genel
Alana Nha Trang Beach Hotel Genel
Alana Nha Trang Beach Hotel Genel
Alana Nha Trang Beach Hotel Genel
Alana Nha Trang Beach Hotel Genel
Image More +139 fotoğraf
Alana Nha Trang Beach Hotel
07 Tran Quang Khai Street Orta Vietnam, Loc Tho

Alana Nha Trang Beach Hotel Nha Trang merkezinde, Louisiane Fermentasyon Evi ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Nha Trang Gece Pazarı ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Tram Huong Kulesi ile 0,9 km ve Dam Pazarı ile 2,6 km mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Cinnamon restoranı ideal, bu restoran Vietnam mutfağı alanında uzman. Ayrıca 2 kahve dükkânında veya kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunan 108 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz sağlık kulübü, açık havuz ve spa küveti gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır. Misafirler (ücretli) servisi kullanarak yakındaki dükkânlara gidebilir.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve hızlı giriş mevcuttur. Nha Trang bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1076 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirlerimiz için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Triple Room, Partial City View
Suite,
Suite, Sea View
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Double Room, City View
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Kısmi Deniz Manzaralı
Room
Family Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, Kısmi Deniz Manzaralı
Room
Superior Twin Room, City View
Room
Süit
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x