New iHouse Hotel

Vientian
New iHouse Hotel Öne Çıkan Resim
New iHouse Hotel Dış Mekan
New iHouse Hotel Dış Mekan
New iHouse Hotel Dış Mekan
New iHouse Hotel İç Mekan
Image More +47 fotoğraf
New iHouse Hotel
72/6 Pangkham Road near Namphu Fountain , Vientian

Vientian bölgesindeki New iHouse Hotel konaklamanızda, Oot Ni Gallery ve Lao Ulusal Müzesi ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu hostel Thai-Laos Dostluk Köprüsü ile 13 mi (20,9 km) ve Wat Si Saket ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

Hostelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirlerimize ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 15 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu hostelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, Balkon, Şehir Manzaralı
Economy
Economy Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda, Sigara İçilmez
Room
Basic Tek Büyük Yataklı Oda (Budget Room)
Room
Superior Double Room - No window
Room
Basic Ortak Ranzalı Oda, 1 Yatak Odası, Engellilere Uygun

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x