Lao Plaza Hotel

Vientian
Lao Plaza Hotel Genel
Lao Plaza Hotel Genel
Lao Plaza Hotel Genel
Lao Plaza Hotel Genel
Lao Plaza Hotel Genel
Image More +59 fotoğraf
Lao Plaza Hotel
63 Samsenthai Road , Vientian

Lao Plaza Hotel misafirlere Vientian merkezinde, Oot Ni Gallery ve Lao Ulusal Müzesi yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Thai-Laos Dostluk Köprüsü ile 11,6 mi (18,7 km) ve Lao National Culture Hall ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Yerel ve uluslararası mutfak seven misafirler için Dok Champa-Casual Dining ideal; otelde yemek servisi yapan 3 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için 24 saat oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 134 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 40-inç LED televizyon ve uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Sağlık kulübü, açık havuz ve sauna dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Vientian bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 4822 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit
Süit
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x