Mali Namphu Hotel

Vientian
Mali Namphu Hotel Genel
Mali Namphu Hotel Genel
Mali Namphu Hotel Öne Çıkan Resim
Mali Namphu Hotel Dış Mekan
Mali Namphu Hotel Dış Mekan
Image More +39 fotoğraf
Mali Namphu Hotel
114 Pangkham Road , Vientian

Mali Namphu Hotel misafirlere Vientian merkezinde, Oot Ni Gallery yakınında ve Lao Ulusal Müzesi ile yürüyerek 3 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Thai-Laos Dostluk Köprüsü ile 13 mi (21 km) ve Wat Si Saket ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 40 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, Teras, Bahçe Manzaralı
Üç
Üç Kişilik Oda, 3 Tek Kişilik Yatak
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Teras
Room
Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik Yatak, Özel Banyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x