New Camping Le Tamerici

Cecina Vadisi, Cecina
New Camping Le Tamerici Genel
New Camping Le Tamerici Öne Çıkan Resim
New Camping Le Tamerici Dış Mekan
New Camping Le Tamerici Dış Mekan
New Camping Le Tamerici Dış Mekan
Image More +32 fotoğraf
New Camping Le Tamerici
Via della Cecinella, 5 Cecina Vadisi, Cecina

New Camping Le Tamerici misafirlere Cecina bölgesinde, plaj yakınında, Tomboli di Cecina Nature reserve ve Acqua Village su parkı ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu kamp alanı Marina di Cecina Beach ile 1,3 mi (2 km) ve Pista Del Mare Srl ile 1,4 mi (2,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca kapm alanının kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 120 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Sezonluk açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu kamp alanında ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit
Süit
Room
2 Odalı Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x