Hotel Massimo

Cecina Vadisi, Marina di Cecina
Hotel Massimo Genel
Hotel Massimo Genel
Hotel Massimo Genel
Hotel Massimo Öne Çıkan Resim
Hotel Massimo Dış Mekan
Image More +54 fotoğraf
Hotel Massimo
3 Via Zaccaria Cecina Vadisi, Marina di Cecina

Cecina bölgesindeki Hotel Massimo misafirlere deniz kıyısında, Tomboli di Cecina Nature reserve ile Acqua Village su parkı 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Marina di Cecina Beach ile 0,8 mi (1,4 km) ve Villa Romana di San Vincenzino Arkeoloji Parkı ile 1,7 mi (2,8 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için 30 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize masaj ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x