New Camping Le Tamerici

Cecina Vadisi, Cecina
New Camping Le Tamerici Genel
New Camping Le Tamerici Genel
New Camping Le Tamerici Genel
New Camping Le Tamerici Genel
New Camping Le Tamerici Genel
Image More +54 fotoğraf
New Camping Le Tamerici
Marina di Cecina via della Cecinella 5 Cecina Vadisi, Cecina

Cecina bölgesindeki New Camping Le Tamerici misafirlere deniz kıyısında, Tomboli di Cecina Nature reserve ve Marina di Cecina Beach 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu kamp alanı Acqua Village su parkı ile 0,8 mi (1,3 km) ve Pista Del Mare Srl ile 1,4 mi (2,3 km) mesafede.

Restoranda New Camping Le Tamerici misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz market alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 90 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak mevcuttur. Misafirlerimize emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için sezonluk açık havuz, ücretsiz kablosuz İnternet ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı bulunmaktadır. Bu kamp alanında misafirler için ayrıca kuaför ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Karavan
Room
Superior Karavan

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x