Neelams The Glitz

Calangute
Neelams The Glitz Genel
Neelams The Glitz Öne Çıkan Resim
Neelams The Glitz Yerinde Yemek
Neelams The Glitz Banyo Tipleri
Neelams The Glitz Banyo Tipleri
Image More +27 fotoğraf
Neelams The Glitz
Calangute Post Office Road Calangute Beach , Calangute

Neelams The Glitz misafirlere Calangute bölgesinde, plaj yakınında, Baga Plajı ve St. Anthony Şapeli ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Calangute Plajı ile 0,8 mi (1,2 km) ve Candolim Plajı ile 1 mi (1,7 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi için The Global ideal; otelin restoran içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ve havuz manzarasıyla dikkat çekiyor. Ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Kahvaltı ücretlidir.

Misafirler için LCD televizyon olan 46 oda mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için sağlık kulübü, açık havuz ve spa küveti bulunmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirlerimiz için tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir. ücretsiz otopark misafirlerimize hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Oda
Room
Süit
Room
Dubleks

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x