BloomSuites - Calangute

Batı Hindistan, Calangute
BloomSuites - Calangute Genel
BloomSuites - Calangute Genel
BloomSuites - Calangute Öne Çıkan Resim
BloomSuites - Calangute Dış Mekan
BloomSuites - Calangute Dış Mekan
Image More +37 fotoğraf
BloomSuites - Calangute
Naikawaddo, Calangute Bardez Opp. Café Coffee Day Batı Hindistan, Calangute

BloomSuites - Calangute misafirlere Calangute bölgesinde, eğlence bölgesinde, Baga Plajı ve St. Anthony Şapeli ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Calangute Plajı ile 0,6 mi (1 km) ve Candolim Plajı ile 1 mi (1,7 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için Captain barracuda's restoranı bahçe manzarasına nazır yemek servisi sunuyor. Ayrıca isteyenler için belirli saatlerde oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 125 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Misafirlerimiz için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Süit
Premium
Premium Süit
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x