Naxos Evilion

Decentralized Administration Of The Aegean, Naxos Eski Kent Bölgesi
Naxos Evilion Öne Çıkan Resim
Naxos Evilion Dış Mekan
Naxos Evilion Dış Mekan
Naxos Evilion Dış Mekan
Naxos Evilion Dış Mekan
Image More +192 fotoğraf
Naxos Evilion
Chora Naxou Decentralized Administration Of The Aegean, Naxos Eski Kent Bölgesi

Naxos bölgesindeki Naxos Evilion misafirlere bölge parkında, Agios Georgios Plajı ve Naxos Limanı ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu aile dostu apart daire Naxos Kastro ile 1,5 km (0,9 mi) ve Nakşa Arkeoloji Müzesi ile 1,5 km (1 mi) mesafede.

Naxos Evilion misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır.

Misafirler için 9 ayrı ayrı dekore edilmiş odada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 32-inç düz ekran televizyon ve uydu kanalları mevcuttur. Misafirlere emanet kasası ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu apart dairede ayrıca bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine sunulur, ayrıca ücretsiz kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi hizmeti vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Studio
Studio with Balcony, 2 Adults
Junior
Junior Süit
Süit
Süit
Standard
Standard Stüdyo (No balcony)
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası (2-3 Adults, No balcony)
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası (3-4 Adults, No balcony)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x