Polis Boutique Hotel

Decentralized Administration Of The Aegean, Naxos Eski Kent Bölgesi
Polis Boutique Hotel Genel
Polis Boutique Hotel Öne Çıkan Resim
Polis Boutique Hotel Dış Mekan
Polis Boutique Hotel İç Mekan
Polis Boutique Hotel İç Mekan
Image More +127 fotoğraf
Polis Boutique Hotel
Aghios Georgios, Chora Decentralized Administration Of The Aegean, Naxos Eski Kent Bölgesi

Polis Boutique Hotel misafirlere Naxos bölgesinde, deniz kıyısında, Ege Adaları ve Nakşa ve Küçük Kikladlar yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Naxos Limanı ile 0,5 mi (0,7 km) ve Agios Georgios Plajı ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 12 klimalı oda buzdolabı ve LED televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır. Özel banyo, duş kabini, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit
Süit
Superior
Superior Süit, Jakuzi
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon (Special Offer)
Exclusive
Exclusive Süit, Jakuzi
Classic
Classic Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x