Hotel Dostuk

Sverdlov District
Hotel Dostuk Genel
Hotel Dostuk Genel
Hotel Dostuk Genel
Hotel Dostuk Genel
Hotel Dostuk Genel
Image More +41 fotoğraf
Hotel Dostuk
Frunze Street 429B , Sverdlov District

Hotel Dostuk size Bişkek merkezinde, Zafer Meydanı ile 4 dakika yürüyüş ve Bişkek Merkez Camisi ile 6 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Tsum Center ile 0,6 mi (0,9 km) ve Devlet Güzel Sanatlar Müzesi ile 0,6 mi (0,9 km) mesafede.

Otelde 2 restoran misafirlere yemek servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 3 bar/dinlenme salonu ideal. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 124 klimalı oda minibar ve plazma televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize masa, kahve/çay makinesi ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya spor salonu gibi dinlenme imkânlarından yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Junior
Junior Süit
Süit
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x