Nativo Hotel Ibiza

Siesta
Nativo Hotel Ibiza Öne Çıkan Resim
Nativo Hotel Ibiza Dış Mekan
Nativo Hotel Ibiza Dış Mekan
Nativo Hotel Ibiza Kahvaltı
Nativo Hotel Ibiza Yerinde Yemek
Image More +39 fotoğraf
Nativo Hotel Ibiza
Calle de los Claveles 24 , Siesta

Santa Eulalia del Rio bölgesindeki Nativo Hotel Ibiza konaklamanızda, Playa del Rio ve Puig de Missa ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Playa de Talamanca ile 8,7 mi (14 km) ve İbiza Limanı ile 9,7 mi (15,6 km) mesafede.

Nativo Hotel Ibiza misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 99 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz için spor salonu ve sezonluk açık havuz mevcuttur. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda (Dreamer)
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Havuz Manzaralı (Boheme)
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Havuz Kullanımı (Swimup)
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Teras

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x