Boutique hotel Ibizazen

Santa Eulalia del Rio
Boutique hotel Ibizazen Genel
Boutique hotel Ibizazen Öne Çıkan Resim
Boutique hotel Ibizazen Dış Mekan
Boutique hotel Ibizazen Dış Mekan
Boutique hotel Ibizazen Kahvaltı
Image More +62 fotoğraf
Boutique hotel Ibizazen
Carretera Cala Llonga km 12 Pol 17 numero 20 , Santa Eulalia del Rio

Santa Eulalia del Rio bölgesindeki Boutique hotel Ibizazen misafirlere okyanus kıyısında, Santa Eulalia Marina ve Las Dalias Hippy Market ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel İbiza Limanı ile 14,3 km (8,9 mil) ve Dalt Vila ile 16,5 km (10,2 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 9.00 ve öğlen arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 13 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Masaj ve yüz bakımı keyfi sürün. Misafirlerimiz için spor salonu ve sezonluk açık havuz mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için valiz dolabı, resepsiyonda emanet kasası ve lobide kahve servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Zen
Zen Superior
Zen
Zen Garden Superior
Zen
Zen Pool Superior
Zen
Zen Family Suite
Zen
Zen Suite
Zen
Zen Apartment
Zen
Zen Suite XL

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x