Atlas Apartments Ibiza

Siesta
Atlas Apartments Ibiza Öne Çıkan Resim
Atlas Apartments Ibiza Dış Mekan
Atlas Apartments Ibiza Dış Mekan
Atlas Apartments Ibiza Dış Mekan
Atlas Apartments Ibiza Dış Mekan
Image More +39 fotoğraf
Atlas Apartments Ibiza
Carrer ses Violetes 23 , Siesta

Bu apart otel konaklamanızda Santa Eulalia del Rio bölgesinde, plaj yakınında, Platja de Santa Eulàlia ve Puig de Missa ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu aile dostu apart daire Santa Eulalia Marina ile 3 km (1,9 mi) ve Golf Club Ibiza ile 7,2 km (4,5 mi) mesafede.

Bu apart dairede mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak var. Size özel, mobilyalı balkon veya avlu vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için 26-inç LCD televizyon ve dijital TV kanalları mevcut. Misafirlerin konforu için ayrı oturma alanı ve mikrodalga fırın sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri haftada bir verilmeketdir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Dubleks, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x