Narek Plus

Verin Ptghni
Narek Plus Öne Çıkan Resim
Narek Plus Dış Mekan
Narek Plus Dış Mekan
Narek Plus Dış Mekan
Narek Plus Dış Mekan
Image More +75 fotoğraf
Narek Plus
Verin Ptghni 63 , Verin Ptghni

Verin Ptghni bölgesindeki Narek Plus konaklamanızda Erivan Botanik Bahçesi ve National Folk Art Museum of Armenia ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Republic Meydanı (Cumhuriyet Meydanı) ile 8,4 mi (13,5 km) ve Waterworld (Su Dünyası) ile 5,4 mi (8,6 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 9.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 10 klimalı odada özel havuz ve düz ekran televizyon vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize masa, buzdolabı ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Sauna gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Üç Kişilik Oda (5-8)
Comfort
Comfort Süit (3)
Classic
Classic Süit, Balkon, Avlu Manzaralı (6)
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Jakuzi (7)
Room
Classic Üç Kişilik Oda (2)
Room
Basic Dört Kişilik Oda (1)
Room
Exclusive Apart Daire (4)
Room
Classic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Family Apart Daire

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x