Hills Resort Hotel

Yerevan
Hills Resort Hotel Öne Çıkan Resim
Hills Resort Hotel Kahvaltı
Hills Resort Hotel Yerinde Yemek
Hills Resort Hotel Oda Düzeni
Hills Resort Hotel Oda Düzeni
Image More +23 fotoğraf
Hills Resort Hotel
27 Moldovakan St , Yerevan

Yerevan (Nor Nork) bölgesindeki Hills Resort Hotel misafirlere Mother Armenia ve Zafer Parkı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Matenadaran ile 6,5 km ve Erivan Opera Salonu ile 7,2 km mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin 2 kahve dükkânında veya kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlere her gün 10.00 ve öğlen arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler ısıtmalı zemin ve LCD televizyon olan 24 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz için kapalı havuz, spa küveti ve sauna mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve otelde cankurtaranlık hizmeti vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda
Executive
Executive Suite
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Twin Room with Balcony

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x