Erzrum Hotel And Restaurant Complex

Yerevan
Erzrum Hotel And Restaurant Complex Öne Çıkan Resim
Erzrum Hotel And Restaurant Complex Yerinde Yemek
Erzrum Hotel And Restaurant Complex Oda Düzeni
Erzrum Hotel And Restaurant Complex Oda Düzeni
Erzrum Hotel And Restaurant Complex Dış Mekanlar
Image More +41 fotoğraf
Erzrum Hotel And Restaurant Complex
Tbilisyan Hwy 27/7 , Yerevan

Yerevan bölgesindeki Erzrum Hotel And Restaurant Complex konaklamanızda, Erivan Botanik Bahçesi ve Rio Alışveriş Merkezi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Republic Meydanı (Cumhuriyet Meydanı) ile 7,1 mi (11,5 km) ve Mother Armenia ile 3,4 mi (5,4 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve öğlen arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 15 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Günlük olarak oda/kat hizmeti verilir, ütü/ütü masası ve Ücretli portatif/ilave yatak istenebilir.

Misafirler kapalı havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Misafirler için otelden havaalanına transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Kır Evi, Sauna
Comfort
Comfort Ev, Sıcak Su Havuzu
Standard
Standard Oda, 1 Yatak Odası
Room
Comfort Ev, 2 Yatak Odası, Sıcak Su Havuzu
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x