Naraya Resort

Ko Lanta
Naraya Resort Genel
Naraya Resort Genel
Naraya Resort Öne Çıkan Resim
Naraya Resort Dış Mekan
Naraya Resort Dış Mekan
Image More +29 fotoğraf
Naraya Resort
419 Moo 2 Saladan , Ko Lanta

Naraya Resort misafirlere Ko Lanta bölgesinde, plaj yakınında, Khlong Khong Plajı ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Khlong Toab Plajı ile 3 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Long Plajı ile 2,1 mi (3,4 km) ve Klong Dao Plajı ile 4 mi (6,5 km) mesafede.

Naraya Restaurant Naraya Resort misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 20 plaj barı ideal. Misafirlere her gün 8.00 ve 13.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve LED televizyon bulunan 10 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz için kiralık bisiklet, ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Misafirler için valiz dolabı ve lobide kahve servisi vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x