Hatzanda Lanta Resort

Güney Tayland, Ko Lanta
Hatzanda Lanta Resort Öne Çıkan Resim
Hatzanda Lanta Resort Dış Mekan
Hatzanda Lanta Resort Dış Mekan
Hatzanda Lanta Resort Dış Mekan
Hatzanda Lanta Resort Dış Mekan
Image More +79 fotoğraf
Hatzanda Lanta Resort
90 Moo 2 Klong Khong Güney Tayland, Ko Lanta

Ko Lanta bölgesindeki Hatzanda Lanta Resort misafirlere plaj yakınında, Khlong Khong Plajı ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Khlong Toab Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Long Plajı ile 2,2 mi (3,5 km) ve Klong Dao Plajı ile 4,1 mi (6,5 km) mesafede.

Hatzanda Lanta Resort misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 9.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

20 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için ücretsiz feribot terminali gidiş geliş servisi 24 saat hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Garden View
Room
Superior Double Bed
Room
Family Oda, Havuz Manzaralı
Room
Triple Room with Pool View

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x