Nallikari Holiday Village Villas

Batı Finlandiya, Oulu
Nallikari Holiday Village Villas Genel
Nallikari Holiday Village Villas Genel
Nallikari Holiday Village Villas Genel
Nallikari Holiday Village Villas Genel
Nallikari Holiday Village Villas Öne Çıkan Resim
Image More +45 fotoğraf
Nallikari Holiday Village Villas
Leiritie 10 Batı Finlandiya, Oulu

Nallikari Holiday Village Villas misafirlere Oulu bölgesinde, plajda, Nallikari ile Oulu Plajı 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı villa Oulunlinna ile 2,8 mi (4,5 km) ve Raati Stadyumu ile 2,9 mi (4,6 km) mesafede.

Villanın restoranı Nallikari Bakery & Bistro öğle yemeği için ideal, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 19 odada şömine ve ısıtmalı zemin vardır. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için 42 inç düz ekran televizyon sunulur.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu villada ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Villa, 3 Yatak Odası, Engellilere Uygun, Denize Sıfır
Room
Deluxe Villa, 2 Yatak Odası, Sauna
Room
Deluxe Villa, 4 Yatak Odası, Engellilere Uygun
Room
Deluxe Villa, 4 Yatak Odası
Room
Deluxe Apart Daire, 2 Yatak Odası, Sauna

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x