Nallikari Holiday Village Cottages

Batı Finlandiya, Oulu
Nallikari Holiday Village Cottages Genel
Nallikari Holiday Village Cottages Genel
Nallikari Holiday Village Cottages Genel
Nallikari Holiday Village Cottages Öne Çıkan Resim
Nallikari Holiday Village Cottages Dış Mekan
Image More +39 fotoğraf
Nallikari Holiday Village Cottages
Leiritie 10 Batı Finlandiya, Oulu

Nallikari Holiday Village Cottages konaklamanızda Oulu bölgesinde, Oulu Plajı ile 0,4 km (0,3 mi) ve Raati Stadyumu ile 4,6 km (2,9 mi) mesafede olacaksınız. Bu kır evi Toripolliisi Heykeli ile 5,2 km (3,2 mil) ve Oulu Pazar Meydanı ile 5,3 km (3,3 mil) mesafede.

Kır evinin restoranı Nallikari Bakery & Bistro öğle yemeği için ideal, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 28 odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Odada iyi vakit geçirmeniz için 22 inç düz ekran televizyon sunulur. Misafirlerimize mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretli) isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu kır evinde misafirler için ayrıca tur/bilet desteği, piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Stüdyo
Standard
Standard Kulübe
Room
Standard Kulübe, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x