Lapland Hotels Oulu

Batı Finlandiya, Oulu
Lapland Hotels Oulu Genel
Lapland Hotels Oulu Genel
Lapland Hotels Oulu Genel
Lapland Hotels Oulu Öne Çıkan Resim
Lapland Hotels Oulu Dış Mekan
Image More +27 fotoğraf
Lapland Hotels Oulu
Kirkkokatu 3 Batı Finlandiya, Oulu

Oulu bölgesindeki Lapland Hotels Oulu konaklamanızda, Oulun Tuomiokirkko ve Oulu Katedrali yakınında konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Pohjois Pohjanmaan Museo ile 0,3 mi (0,4 km) ve Rotuaari ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

İskandinav mutfağı sevenler için Oula Kitchen & Bar ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 160 oda mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyoda bide ve saç kurutma makinesi vardır.

Kapalı havuz, sauna ve spor salonu dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Süit
Süit
Comfort
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Premium Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x