Naksa Homestay Sanur

Sanur
Naksa Homestay Sanur Öne Çıkan Resim
Naksa Homestay Sanur Dış Mekan
Naksa Homestay Sanur Dış Mekan
Naksa Homestay Sanur Dış Mekan
Naksa Homestay Sanur Dış Mekan
Image More +52 fotoğraf
Naksa Homestay Sanur
Jl Kesari II No. 32, Sanur , Sanur

Denpasar bölgesindeki Naksa Homestay Sanur konaklamanızda, Hardy's Supermarket ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Sanur Plajı ile 9 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Kuta Plajı ile 8,4 mi (13,5 km) ve Legian Plajı ile 9,1 mi (14,7 km) mesafede.

Naksa Homestay Sanur misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 12 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve bulaşık makinesi bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 24-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Havuz Manzaralı
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x