Kings House Kesari

Lesser Sunda Islands, Sanur
Kings House Kesari Öne Çıkan Resim
Kings House Kesari Dış Mekan
Kings House Kesari Dış Mekan
Kings House Kesari Oda Manzaraları
Kings House Kesari Oda Manzaraları
Image More +15 fotoğraf
Kings House Kesari
Jl. Kesari II No.19 Sanur Lesser Sunda Islands, Sanur

Kings House Kesari misafirlere Denpasar bölgesinde, alışveriş bölgesinde, Hardy's Supermarket ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Sanur Plajı ile yaya olarak 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Kuta Plajı ile 8,5 mi (13,6 km) ve Legian Plajı ile 8,9 mi (14,3 km) mesafede.

Surya The Grills yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için pansiyonda ayrıca oda servisi mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 9 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu Toskana stili pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x