Nakashidzes Apartments

Black Sea Coast, Batum
Nakashidzes Apartments Öne Çıkan Resim
Nakashidzes Apartments Dış Mekan
Nakashidzes Apartments Yerinde Yemek
Nakashidzes Apartments Oda Manzaraları
Nakashidzes Apartments Oda Düzeni
Image More +66 fotoğraf
Nakashidzes Apartments
Grigol Lortkipanidze St 146A Black Sea Coast, Batum

Batumi bölgesindeki Nakashidzes Apartments konaklamanızda, Batumi Plajı ve Batumi Central Park ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu apart daire Batum Üniversitesi ile 3,1 mi (5 km) ve Avrupa Meydanı ile 3,5 mi (5,6 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için apart dairede 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 11.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 15 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kapalı havuz ve sezonluk açık havuz dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu apart dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire (402)
Apart
Apart Daire (304)
Apart
Apart Daire (404)
Apart
Apart Daire (501)
Apart
Apart Daire (301)
Apart
Apart Daire (101)
Apart
Apart Daire (102)
Apart
Apart Daire (103)
Apart
Apart Daire (302)
Apart
Apart Daire (303)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x