Europalace

Black Sea Coast, Batum
Europalace Genel
Europalace Öne Çıkan Resim
Europalace Dış Mekan
Europalace Yerinde Yemek
Europalace Yerinde Yemek
Image More +20 fotoğraf
Europalace
Airport Highway 120 Black Sea Coast, Batum

Batumi bölgesindeki Europalace misafirlere banliyöde, Batumi Central Park ve Batumi Plajı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Batum Üniversitesi ile 3,5 mi (5,6 km) ve Avrupa Meydanı ile 3,9 mi (6,3 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

18 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlerimize masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Gece kulübü ve karaoke dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve lobide kahve servisi mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Süit
Family
Family Dört Kişilik Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x