Nakara Long Beach Resort

Güney Tayland, Ko Lanta
Nakara Long Beach Resort Genel
Nakara Long Beach Resort Öne Çıkan Resim
Nakara Long Beach Resort Dış Mekan
Nakara Long Beach Resort Dış Mekan
Nakara Long Beach Resort Dış Mekan
Image More +72 fotoğraf
Nakara Long Beach Resort
172 M.3 Saladan, Koh Lanta Yai Pra Ae (Long Beach) Güney Tayland, Ko Lanta

Nakara Long Beach Resort misafirlere Ko Lanta bölgesinde, plajda, Long Plajı ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve Klong Dao Plajı ile yaya olarak 11 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Kawkwang Plajı ile 1,8 mi (2,9 km) ve Sala Dan Community Okulu ile 2,1 mi (3,3 km) mesafede.

Nakara Long Beach Resort misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor.

Misafirler için 82 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Denize Sıfır
Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Luxury Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x