Ozone Hostel

Ko Lanta
Ozone Hostel Genel
Ozone Hostel Öne Çıkan Resim
Ozone Hostel İç Mekan
Ozone Hostel Oda Düzeni
Ozone Hostel Banyo Tipleri
Image More +13 fotoğraf
Ozone Hostel
471 Saladan, near Long Beach , Ko Lanta

Ozone Hostel misafirlere Ko Lanta bölgesinde, plajda, Long Plajı yakınında ve Klong Dao Plajı ile 2 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan hostel Kawkwang Plajı ile 2 mi (3,1 km) ve Sala Dan Community Okulu ile 2,3 mi (3,7 km) mesafede.

Hostelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

3 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler gece kulübü gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu hostelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, resepsiyonda emanet kasası ve lobide kahve servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi sınırlı saatlerde ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Female
Female Dormitory with Shared Bathroom
Room
Male Dormitory with Shared Bathroom
Room
Mixed Dormitory with Shared Bathroom

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x