Myrodi Homestay

Malezya Yarımadası, Kuala Lumpur
Myrodi Homestay Genel
Myrodi Homestay Öne Çıkan Resim
Myrodi Homestay Dış Mekan
Myrodi Homestay Dış Mekan
Myrodi Homestay İç Mekan
Image More +26 fotoğraf
Myrodi Homestay
Unit 20-01-01, Angkasa Impian 1 Condo Persiaran Raja Chulan, Bukit Bintang Malezya Yarımadası, Kuala Lumpur

Myrodi Homestay misafirlere Kuala Lumpur merkezinde, Berjaya Times Square, Kuala Lumpur, Malezya ve Pavilion Kuala Lumpur ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Suria KLCC Alışveriş Merkezi ile 1,5 mi (2,3 km) ve KLCC Park ile 1,6 mi (2,5 km) mesafede.

Myrodi Homestay misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün hazır paket servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 3 klimalı odada mikrodalga fırın mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için gece kulübü, açık havuz ve kapalı tenis kortu bulunmaktadır. Bu pansiyonda ayrıca ortak alanda televizyon ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, kütüphane ve lobide kahve servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Şehir Manzaralı
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x