Anggun Boutique Hotel

Malezya Yarımadası, Kuala Lumpur
Anggun Boutique Hotel Genel
Anggun Boutique Hotel Genel
Anggun Boutique Hotel Genel
Anggun Boutique Hotel Genel
Anggun Boutique Hotel Genel
Image More +130 fotoğraf
Anggun Boutique Hotel
7 & 9 Tengkat Tong Shin Bukit Bintang Malezya Yarımadası, Kuala Lumpur

Anggun Boutique Hotel misafirlere Kuala Lumpur merkezinde, Berjaya Times Square, Kuala Lumpur, Malezya ve Pavilion Kuala Lumpur ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Suria KLCC Alışveriş Merkezi ile 1,2 mi (2 km) ve KLCC Park ile 1,3 mi (2,1 km) mesafede.

Akşam yemeği servisi için Reggae Pub & Cafe ideal; otelin bar/oturma salonu uluslar arası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve oda servisi imkanı da mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LCD televizyon bulunan 18 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Misafirlerimize bilgisayar ile ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Signature
Signature Süit, 1 Yatak Odası (Anggun Suite)
Family
Family Dört Kişilik Oda
Room
Classic Oda
Room
Family Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x