Mykonos Holidays @ Club Mykonos

West Coast Yarımadası, Mykonos
Mykonos Holidays @ Club Mykonos Öne Çıkan Resim
Mykonos Holidays @ Club Mykonos Dış Mekan
Mykonos Holidays @ Club Mykonos Dış Mekan
Mykonos Holidays @ Club Mykonos Oda Düzeni
Mykonos Holidays @ Club Mykonos Oda Düzeni
Image More +11 fotoğraf
Mykonos Holidays @ Club Mykonos
Kaliva 447 West Coast Yarımadası, Mykonos

Mykonos Holidays @ Club Mykonos misafirlere Langebaan bölgesinde, golf sahasına yakın, Calypso Plajı ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Langebaan Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı apart daire Constantly Kiting ile 3,1 mi (4,9 km) ve Kite Lab ile 3,7 mi (6 km) mesafede.

Apart dairede 7 restoran misafirlere yemek servisi yapıyor, ayrıca oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda ve plaj barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 3 odada mutfak, fırınlar ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odada iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Masaj ve yüz bakımı keyfi sürün. Kumarhanede geçirilecek bir gece öncesinde 5 açık yüzme havuzu mükemmel bir dinlenme ve güç toplama olanağı sunar. Bu apart dairede misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, atari salonu/oyun odası ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire (Kaliva 206 Club Mykonos )
Room
Apart Daire (Kaliva 447 Club Mykonos)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x