Club Mykonos Marina Village

West Coast Yarımadası, Mykonos
Club Mykonos Marina Village Genel
Club Mykonos Marina Village Genel
Club Mykonos Marina Village Genel
Club Mykonos Marina Village Genel
Club Mykonos Marina Village Öne Çıkan Resim
Image More +15 fotoğraf
Club Mykonos Marina Village
Mykonos Access Road West Coast Yarımadası, Mykonos

Bu apart otel misafirlere Langebaan bölgesinde, plajda, Calypso Plajı ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Langebaan Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan apart daire Constantly Kiting ile 3,2 mi (5,2 km) ve Langebaan Lagünü ile 3,9 mi (6,2 km) mesafede.

Bu apart dairede, 8 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 8 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Bu apart dairede mutfak, fırın ve set üstü ocak var. Size özel, balkon veya veranda vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve uydu kanalları sunuluyor; ayrıca ücretli kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için ayrı oturma alanı ve kahve/çay makinesi sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri günlük olarak verilmeketdir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Kumarhanede geçirilecek bir gece öncesinde 5 açık yüzme havuzu mükemmel bir dinlenme ve güç toplama olanağı sunar. Bu apart dairede misafirlere kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane vardır. Misafirler için otelden havaalanına transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Exclusive Dubleks, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x