Club Mykonos Terraces

West Coast Yarımadası, Mykonos
Club Mykonos Terraces Genel
Club Mykonos Terraces Genel
Club Mykonos Terraces Öne Çıkan Resim
Club Mykonos Terraces Dış Mekan
Club Mykonos Terraces Dış Mekan
Image More +56 fotoğraf
Club Mykonos Terraces
Mykonos Access Road West Coast Yarımadası, Mykonos

Club Mykonos Terraces misafirlere Langebaan bölgesinde, körfez yakınında, Calypso Plajı ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Langebaan Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan apart daire Constantly Kiting ile 3,1 mi (5 km) ve Kite Lab ile 3,7 mi (6 km) mesafede.

Bu apart dairede, 7 restoran ve 2 kahve dükkânı veya kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Misafirlere içecek servisi yapan bar/oturma salonu, plaj bar veya havuz kenarı barı mevcut. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 15 odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretli kablosuz İnternet vardır. Misafirlere mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz 5 açık yüzme havuzu veya 2 spa küveti keyfinden sonra özel plajda dinlenebilir. Bu apart dairede ayrıca kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo,
Stüdyo, 1 Yatak Odası, Liman Manzaralı
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Liman Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x