My Mykonos Hotel

Decentralized Administration Of The Aegean, Mykonos Town (Mikonos Kasabası)
My Mykonos Hotel Öne Çıkan Resim
My Mykonos Hotel Dış Mekan
My Mykonos Hotel Dış Mekan
My Mykonos Hotel Kahvaltı
My Mykonos Hotel Yerinde Yemek
Image More +122 fotoğraf
My Mykonos Hotel
Chontros Gremos Decentralized Administration Of The Aegean, Mykonos Town (Mikonos Kasabası)

My Mykonos Hotel misafirlere Mikonos bölgesinde, plaj yakınında, Mikonos Yeni Limanı ve Ege Adaları ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Mykonos Eski Limanı ile 1,6 mi (2,6 km) ve Paradise Beach ile 3,7 mi (5,9 km) mesafede.

Otelin Akdeniz mutfağı alanında uzman restoranı My Mykonos Restaurant misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 48 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Oda
Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Superior
Superior Oda
Superior
Superior Oda, Deniz Manzaralı
Süit,
Süit, 1 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Süit,
Süit, 2 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Family
Family Oda, 1 Yatak Odası (Friends and Family Room)
Family
Family Oda, 1 Yatak Odası, Teras (Friends and Family Room)
Deluxe
Deluxe Oda (Pool Experience)
Junior
Junior Süit, Kişiye Özel Havuzlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x