A Hotel Mykonos

Decentralized Administration Of The Aegean, Mykonos Town (Mikonos Kasabası)
A Hotel Mykonos Genel
A Hotel Mykonos Genel
A Hotel Mykonos Öne Çıkan Resim
A Hotel Mykonos Dış Mekan
A Hotel Mykonos Dış Mekan
Image More +130 fotoğraf
A Hotel Mykonos
Drakouri Decentralized Administration Of The Aegean, Mykonos Town (Mikonos Kasabası)

Mikonos bölgesindeki A Hotel Mykonos misafirlere alışveriş merkezi bağlantılı, Mykonos Eski Limanı ve Mikonos Değirmenleri ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Ornos Plajı ile 3,9 km ve Psarou Plajı ile 4,4 km mesafede.

Akdeniz mutfağı için Pool Restaurant ideal, bu havuz kenarı kaliteli ve rafine yemek sunan restoran bar/oturma salonu ve bahçe manzarasıyla dikkat çekiyor. İsteyenler için belirli saatlerde oda servisi var. Misafirler otelin havuzunda serinleyebilir; ayrıca havuz içi barda içecek servisi yapılıyor.Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler 30 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve minibar ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Odalarda özel balkon ve veranda bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 43-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Misafirlerimiz için 2 açık yüzme havuzu, sağlık kulübü ve yapay nehir mevcuttur. Bu Akdeniz stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve hızlı giriş mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine sunulur, ayrıca ücretsiz feribot terminali gidiş geliş servisi hizmeti vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Country
Country Room
Family
Family Süit
Grand
Grand Family Suite with Private Pool
Junior
Junior Süit
Grand
Grand Süit
Deluxe
Deluxe Süit
Standard
Standard Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Deluxe
Deluxe Oda, Kişiye Özel Havuzlu
Superior
Superior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x