Musina 7

Volga (bölge), Kazan (Rusya)
Musina 7 Öne Çıkan Resim
Musina 7 Dış Mekan
Musina 7 Oda Manzaraları
Musina 7 Oda Manzaraları
Musina 7 Oda Düzeni
Image More +25 fotoğraf
Musina 7
Musina 7 Volga (bölge), Kazan (Rusya)

Musina 7 misafirlere Kazan (Novo-Savinovskiy) bölgesinde, TatNeft Arenası ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde ve Riviera Aquapark ile yaya olarak 13 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan daire Zafer Parkı ile 0,8 mi (1,3 km) ve Victory Park Anıt Kompleksi ile 0,9 mi (1,5 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 2 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Gece kulübü gibi dinlenme fırsatlarının keyfini sürün veya ücretsiz kablosuz İnternet dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Daire, 2 Yatak Odası
Room
Standard Apart Daire (3 pers)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x