Hayat Apartments Kazan

Volga (bölge), Kazan (Rusya)
Hayat Apartments Kazan Öne Çıkan Resim
Hayat Apartments Kazan Yerinde Yemek
Hayat Apartments Kazan Oda Düzeni
Hayat Apartments Kazan Banyo Tipleri
Hayat Apartments Kazan Mutfak
Image More +17 fotoğraf
Hayat Apartments Kazan
Musina street, 23 Volga (bölge), Kazan (Rusya)

Hayat Apartments Kazan misafirlere Kazan (Novo-Savinovskiy) bölgesinde, Zafer Parkı ve TatNeft Arenası ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu daire Victory Park Anıt Kompleksi ile 0,6 mi (1 km) ve Riviera Aquapark ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 4 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere mikrodalga fırın ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire (23, Musina Street)
Room
Apart Daire (25 Absalyamova Street)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x