Hostel CapsLock

Volga (bölge), Kazan (Rusya)
Hostel CapsLock Genel
Hostel CapsLock Genel
Hostel CapsLock Genel
Hostel CapsLock Genel
Hostel CapsLock Genel
Image More +51 fotoğraf
Hostel CapsLock
Korolenko str, 28 Volga (bölge), Kazan (Rusya)

Hostel CapsLock misafirlere Kazan (Novo-Savinovskiy) bölgesinde, Zafer Parkı ve Victory Park Anıt Kompleksi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu hostel Tandem Alışveriş Merkezi ile 1,1 mi (1,8 km) ve Kizichesky Vvedensky Manastırı ile 1,2 mi (1,9 km) mesafede.

Hostel CapsLock misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 104 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, bide ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz için spa küveti ve sauna bulunmaktadır. Bu hostelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x