Muscat Plaza Hotel

Maskat
Muscat Plaza Hotel Öne Çıkan Resim
Muscat Plaza Hotel Dış Mekan
Muscat Plaza Hotel Dış Mekan
Muscat Plaza Hotel Dış Mekan
Muscat Plaza Hotel Dış Mekan
Image More +28 fotoğraf
Muscat Plaza Hotel
Al Khuwair St , Maskat

Muscat Plaza Hotel konaklamanızda Maskat merkezinde, Avenues Alışveriş Merkezi ile 9 dakika sürüş mesafesinde ve Sultan Qaboos Spor Kompleksi ile 11 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Muscat Kraliyet Operası ile 6,4 km (4 mil) ve Sultan Qaboos Ulu Camisi ile 6,7 km (4,2 mil) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 174 klimalı odada Akıllı televizyonlar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için açık havuz, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği bulunmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Stüdyo Süit
Family
Family Oda
Standard
Standard Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x