The Muscat Plaza Hotel

Maskat
The Muscat Plaza Hotel Öne Çıkan Resim
The Muscat Plaza Hotel Dış Mekan
The Muscat Plaza Hotel İç Mekan
The Muscat Plaza Hotel İç Mekan
The Muscat Plaza Hotel İç Mekan
Image More +28 fotoğraf
The Muscat Plaza Hotel
3501 Al Alam Street, Al Khuwair , Maskat

The Muscat Plaza Hotel misafirlere Maskat merkezinde, Muscat Grand Mall Alışveriş Merkezi ve Avenues Alışveriş Merkezi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Panorama Alışveriş Merkezi ile 2,6 mi (4,2 km) ve Umman Doğa Tarihi Müzesi ile 2,7 mi (4,3 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere her gün 6.3 ve 10.3 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 174 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve terlik vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Sigara içilmeyen bu otelde, otelde eko-turlar bulunuyor.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, asansör ve lobide kahve servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Family
Family Oda
Standard
Standard Stüdyo Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x