Dolphin Hotel

Maskat
Dolphin Hotel Öne Çıkan Resim
Dolphin Hotel Dış Mekan
Dolphin Hotel Dış Mekan
Dolphin Hotel İç Mekan
Dolphin Hotel Kahvaltı
Image More +12 fotoğraf
Dolphin Hotel
Souk Al Khuwair, 115 , Maskat

Maskat (Al Khuwair) bölgesindeki Dolphin Hotel misafirlere Muscat Grand Mall Alışveriş Merkezi ve Panorama Alışveriş Merkezi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Avenues Alışveriş Merkezi ile 1,7 mi (2,7 km) ve Umman Doğa Tarihi Müzesi ile 2,4 mi (3,9 km) mesafede.

Otelde misafirlere yemek servisi yapan kahve dükkânı/kafe kafe var. Ayrıca hafif yemek büfesi/şarküteri mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 34 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimize elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve düğün organizasyonu hizmeti mevcuttur.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Süit
Süit
Deluxe
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x